Ingatlanügyek

Ingatlannal kapcsolatos jogi problémája van? Tudjon meg mindent az ingatlanjoggal kapcsolatban! Az ingatlanokat érintő legfontosabb ügyekben tájékoztatjuk! 

Adó, illeték

Eladja,  vagy elajándékozza lakását? Ismerje meg az ingatlanokkal kapcsolatos adózási és illeték fizetési szabályokat Számolja ki, hogy mennyi illetéket kell fizetnie!
 

Engedélyezés és bírságolás

Építkezik, felújít, átalakít? Tudja, hogy milyen engedélyekre van szüksége mielőtt elkezdi a munkálatokat? Tájékoztatjuk az eljárás menetéről, és a bírságolásról is!

Munkatársaink

Dr. Székely Andrea ügyvéd

A Budapesti Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Állam- és Jogtudományi karának elvégzése után ügyvédjelöltként kezdtem a pályát 1979-1982-ig. 1982 március 1-től vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Azóta megszakítás nélkül ügyvédként dolgozom.

Tagság:
- Budapesti Ügyvédi Kamara Felvételi Bizottság
- Budapesti Ügyvédi Kamara Összeférhetetlenségi Bizottság
- Ügyvédnők Országos Egyesülete
- Mediátorok Szövetsége

 

Dr. Janklovics Tibor ügyvéd

 

Dr. Sass Rita ügyvéd

 

Part­ne­re­ink

Az ügyfél­kö­rünkre tekin­tet­tel  ren­del­ke­zünk együttmű­ködő ügyvédi iro­dák­kal országszerte, ingatlanszakértővel, műszaki szakértővel, földmérővel, és egyéb szakértők­kel.

Kapcsolat

Mobil: +36 20 5 959 656
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jog-Blog

websas.hu